Wanneer kies ik voor een PVC klik vloer?

Kies je voor een PVC vloer dan heb je de keuze uit plak of klik PVC. Bij een klikvloer klik je de losse onderdelen eenvoudig in elkaar. En ja dat kun je eventueel heel gemakkelijk zelf doen. Bij MyFloor worden de vloeren allemaal geleverd met geïntegreerde ondervloer. Het is wel belangrijk dat de ondervloer waar je de clickvloer op gaat leggen egaal is. Dan creëer je een optimaal resultaat.

Waar moet je rekening mee houden bij een PVC klikvloer?

PVC klikvloeren bieden een uitstekende optie als je voor zowel comfort als gemak wil kiezen. Je woning zal er niet alleen verbluffend uitzien, het is ook perfect voor vloerverwarming en het biedt superieure geluidsisolatie dankzij de absorberende ondervloer. Bovendien klikken de PVC vloer onderdelen gemakkelijk in elkaar zonder daarvoor lijm te gebruiken. Hierdoor is de installatie snel en eenvoudig. Je kunt er zelfs voor kiezen de vloer weer te verwijderen en mee te nemen als je ooit besluit te verhuizen. En omdat hij bestand is tegen morsen en voetverkeer, kun je je ontspannen met de kennis dat je vloer altijd zijn aantrekkelijkheid zal behouden. PVC klik vloeren zijn echt de ideale oplossing voor totaal comfort en moeiteloos onderhoud thuis!

Handig om te weten

Wanneer je keuze is gevallen op een PVC klikvloer is het belangrijk om het volgend alvast te weten:

Waterbestendig

Deze vloeren zijn waterbestendig. Dat betekent dat je klik PVC ook gerust in een vochtrijke omgeving kunt leggen, zoals bijvoorbeeld je keuken of een badkamer.

Let op! Een klik pvc vloer kan niet onder bijvoorbeeld de douche zelf worden geïnstalleerd.

Krachtpatser

Slijtage hoeft geen probleem meer te zijn in je huis! PVC klikvloeren zijn ontworpen voor intensief gebruik, dus je kunt de hele familie uitnodigen zonder je zorgen te maken over blijvende schade. Ze kunnen het allemaal aan.

Vloerverwarming

Geniet van optimaal comfort voor je voeten en het binnenklimaat met een klik PVC vloer! Doordat de vloer grotendeels bestaat uit gemalen steen is de warmtegeleiding zeer goed.

Structuur toplaag

MyFloor vloeren bieden een lichte basis met een antisliplaag, perfect voor je badkamer! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over uitglijden en vallen, zodat je kunt ontspannen van het comfort in je eigen huis.

Schoonmaakvriendelijk

Bezorgd over morsen, kleverige krabbels en andere rommel? Geen zorgen! Met PVC vloeren kun je je huis snel ontdoen van alle ongewenste rommel - en een stralend schone afwerking achterlaten die klaar is voor een nieuwe dag.

Geluidsdemping 21dB

De kalklaag van de vloer gecombineerd met de IXPE-onderlaag zorgt voor minimaal geluid bij gebruik van de vloer. Dit maakt de vloer uitstekend geschikt  voor gebruik in een appartement.

Huisdierproof

De klik vloeren van MyFloor zijn de perfecte keuze voor huisdiereigenaren, dankzij een toplaag die bestand is tegen je harige vrienden! Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage.

Geen gifstoffen

Goed om te weten: bij de productie van de vloer wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen zoals benzeen, formaldehyde of zware metalen.

Duurzaam

Deze vloer is er niet alleen voor de lange termijn. Door elke laag te scheiden voor hergebruik en te investeren in je investering, heb je altijd een sterke basis die levenslang meegaat.

Gecertificeerd

Veilige en betrouwbare vloeren: ze zijn uitvoerig getest en voorzien van CE-, ISO9001- en ISO14001-certificering.

Vormvast en brandwerend

Door de samenstelling van de SPC vloer kan deze niet uitzetten of krimpen en kan deze ook geen vlam vatten (anders dan bij houten vloeren het geval is).

Voor de doe-het-zelvers

Gemakkelijk zelf te leggen door de gepatenteerde klik verbinding.

 

Hoe is een PVC klikvloer opgebouwd?

 

Het gemak van een PVC klikvloer

Klik PVC vloeren zijn perfect voor de doe-het-zelvers, dankzij het gemakkelijke kliksysteem. Je hoeft geen lijm te gebruiken of speciaal gereedschap aan te schaffen. Klik gewoon de stukken in elkaar en leg ze bovenop je bestaande betonnen of houten ondergrond die schoon, vlak en vrij van vocht is. De vloeren zijn slijtvast en daarom goed bestand tegen slijtage. Doordat de delen van de vloer niet aan elkaar of aan de ondergrond zijn bevestigd, is de vloer gemakkelijk te verhuizen. Kortom, een mooie oplossing, vooral als je een vloer zoekt voor een tijdelijke- of huurwoning.

Advies van MyFloor

Voor welke type PVC vloer ga jij? Plak of klik? Er zijn veel factoren die je mee moet nemen bij het maken van die beslissing. Beide hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om de optie te kiezen die het beste bij je behoeften past. Als je nog steeds niet zeker weet welk type vloer voor jou geschikt is, kan ons team van deskundigen je helpen. We zullen rekening houden met jouw specifieke situatie en een aanbeveling doen op basis van wat voor jou het beste zou werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.