Je vloer laten leggen door MyFloor? Geen probleem! We werken samen met gekwalificeerde vloerenleggers die jouw vloer tot in de puntjes zou kunnen opleveren! Voordat je jouw nieuwe PVC gaat (laten) leggen is het belangrijk dat deze even went aan de ruimte. Het is namelijk een levend materiaal, dat kan reageren om de temperatuur en invloeden van een kamer. Wij adviseren daarom om de vloer ruim twee dagen te acclimatiseren in de ruimte waar het gelegd wordt.

 • Een klikvloer laten leggen door MyFloor?

  Ben je zelf een beetje handig en geduldig dan kunnen wij met een gerust hart zeggen dat je de vloer zelf kunt gaan leggen.
  Als je ervoor kiest om een klik PVC vloer van MyFloor door ons te laten leggen dien je er zelf goed voor te zorgen dat de ondervloer vlak en er geen oneffenheden zijn. Bij het leggen van een klik (click) PVC vloer zijn wij niet verantwoordelijk voor de ondergrond. Al onze klik PVC vloeren zijn al voorzien van een geïntrigeerde IXPE ondervloer. Deze ondervloer zorgt voor een uitstekende demping en vlakt voor het oog niet zichtbare oneffenheden uit.

 • Een plakvloer laten leggen door MyFloor?

  Bij een verlijmde PVC vloer gaan wij de vloer, voordat hij wordt geëgaliseerd, eerst primeren. Vervolgens gaan wij de vloer maximaal 3mm egaliseren. Je mag nu een uurtje of 8 de ruimte niet meer betreden. Normaal gesproken gaan wij de volgende werkdag de geëgaliseerde vloer eerst mooi vlakschuren voor we beginnen met het verlijmen van de PVC vloer van MyFloor. Tijdens het leggen gaan we de vloer walsen zodat de lijmlaag goed gaat hechten. Na installatie mag je de vloer meteen betreden en kun je beginnen met inrichten.

  Let wel op dat bij vloerverwarming eerst het opstartprotocol moet worden uitgevoerd voordat je de verwarming gaat gebruiken.
  Klik hier voor meer informatie over het opstartprotocol voor vloerverwarming.

Legservice