Wij zijn MyFloor

Hoe groter het aanbod PVC vloeren, hoe groter de kans op keuzestress. Wij geloven in kwaliteit en een eigentijds assortiment. Alleen het beste van het beste is geselecteerd, wordt aangeboden en is op voorraad. Een scherpe blik op kwaliteit en trends combineren wij met ervaring in PVC land. MyFloor is een ambitieuze onderneming opgericht door voormalig oprichter van Vivafloors (A-merk PVC vloer leverancier) Raymond Klein Schaarsberg en salesmanager in de interieurwereld Bastiaan Mulder. Onze kennis bracht ons samen en al snel ontstond de vraag, hoe kunnen we het kiezen voor een PVC vloer én bestellen daarvan zo eenvoudig mogelijk maken.

Top 20 vloeren geselecteerd met kennis en passie

Een vloer waar je op kunt leven en waar je trots overheen loopt. Dat is het uitgangspunt van MyFloor. Dat betekent dat wij onze top 20 allereerst selecteren op kwaliteit. Met een MyFloor PVC vloer ben je verzekerd van een A-merk vloer van een Nederlandse leverancier. Die wij uiteraard aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien kunnen wij dankzij onze ervaring en kennis een eigentijds assortiment samenstellen. We kijken daarbij naar de interieurtrends, ontwikkelingen op PVC gebied en ervaringen van gebruikers. Ieder seizoen weer de 20 top vloeren van MyFloor. Hiermee maken we het kiezen voor jou een stuk eenvoudiger en ben je verzekerd van de meest trendy vloer van hoge kwaliteit.

“Een vloer moet impact maken in een ruimte. Je moet er op kunnen leven en het liefst zo lang mogelijk meegaan.” Bastiaan van MyFloor

Van soepel bestelproces naar verbluffend resultaat

Wij bieden onze PVC vloeren online aan. Dat betekent een online bestelproces dat tot in de puntjes soepel verloopt. Tripjes naar de woonboulevards en plaatselijke woonwinkels met minimaal 100 verschillende vloeren zijn verleden tijd. Bij MyFloor bieden we een streng geselecteerd assortiment aan, waardoor de keuze voor jou vereenvoudigd wordt. Om te kijken of de kleur, kwaliteit en structuur van de PVC vloer in jouw woonkamer past, bieden van elke top 20 vloer een gratis staal aan. Zo kun jij op je gemak testen of de vloer naar wens is. Ben je overtuigd? Dan bereken je eenvoudig de hoeveelheid die jij nodig hebt, bestel je, voeg je naar wens onze eigen professionele legservice toe en wordt jouw vloer uit voorraad geleverd. Zo simpel gaat het bij ons!

“Onze missie? Een selectief en eigentijds assortiment van extreem mooie kwaliteit PVC vloeren.” Raymond van MyFloor