Waarom vragen we verzendkosten voor onze stalen?

Beste bezoekers van MyFloor.nl,

Bij MyFloor.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en transparant te zijn over onze processen. Het aanbieden van gratis stalen van onze hoogwaardige PVC vloeren is altijd een kernonderdeel geweest van onze toewijding aan klanttevredenheid.

We begrijpen hoe belangrijk het is om het uiterlijk en de kwaliteit van onze vloeren in het echt te ervaren voordat je een beslissing neemt. Echter, we hebben gemerkt dat een aanzienlijk aantal staalaanvragen worden aangevraagd zonder verdere communicatie of overweging.

Dit leidt niet alleen tot verspilling van materialen, brandstof en hulpbronnen, maar heeft ook negatieve gevolgen voor het milieu. 

Daarom gaan we iets veranderen. We gaan een kleine verzendkostenvergoeding in rekening brengen voor staalaanvragen. Dit doen we om 2 belangrijke redenen:

1. We geloven dat deze vergoeding helpt om het aantal onnodige aanvragen te verminderen en het bewustzijn te vergroten over de milieu-impact van dit proces.

2. De verzendkostenvergoeding voor de staalaanvragen stelt ons in staat om onze vloeren tegen concurrerende prijzen aan te blijven bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.

We hopen op jullie begrip en medewerking in deze stap richting een duurzamere toekomst. Ons team staat nog steeds klaar om jullie te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jullie vloerbehoeften. Bedankt voor jullie voortdurende steun aan MyFloor.nl.

Met vriendelijke groet,

Het MyFloor.nl Team