Eiken PVC vloer

Eiken PVC vloer: esthetisch en duurzaam

Een eiken PVC vloer is ontworpen om de uitstraling en textuur van echt eikenhout na te bootsen. Als basismateriaal wordt hiervoor PVC, polyvinylchloride, gebruikt. Het combineert de visuele aantrekkingskracht van traditioneel hout met de duurzaamheid en functionaliteit van kunststof. Eiken PVC vloeren worden vaak gebruikt als alternatief voor echt houten vloeren. Dit vanwege hun vermogen om een authentiek houten uiterlijk te bieden zonder de nadelen van houten vloeren. MyFloor beschikt over een breed assortiment aan eiken PVC vloeren. Met onze hoogwaardige service helpen wij je graag met het vinden van de perfecte match. Bestel nu een gratis staal, vraag een offerte op maat aan of boek een afspraak voor gratis thuisadvies en laat je verrassen!

Eigenschappen en voordelen

Iedere eiken PVC vloer heeft zijn eigen natuurlijke uitstraling en de textuur van echt eikenhout. De vele voordelen en eigenschappen van een MyFloor eiken PVC vloer zijn:

  1. Visuele authenticiteit: Dankzij moderne print- en textuurtechnologieën kunnen eiken PVC vloeren een ongelooflijk realistisch uiterlijk van echt hout bieden. De variatie in houtnerfpatronen, kleurtinten en afwerkingen maakt het mogelijk om een vloer te kiezen die perfect past bij de gewenste sfeer.
  2. Duurzaamheid: PVC is van nature duurzaam en bestand tegen slijtage, vlekken en vocht. Dit maakt eiken PVC vloeren uitermate geschikt voor drukke huishoudens, commerciële ruimtes en andere omgevingen waar intensief gebruik de norm is.
  3. Onderhoudsgemak: In tegenstelling tot houten vloeren hebben eiken PVC vloeren geen uitgebreid onderhoud nodig. Ze zijn eenvoudig te reinigen met een stofzuiger en een vochtige dweil, waardoor ze hun uitstraling behouden zonder dat regelmatig schuren, lakken of oliën nodig is.
  4. Geluiddempend: PVC vloeren hebben van nature geluiddempende eigenschappen, waardoor geluidsoverlast in de ruimte wordt verminderd. Dit maakt ze ideaal voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.
  5. Installatiegemak: Een eiken PVC vloer wordt vaak geleverd in klik- of plakvorm, waardoor de installatie een relatief eenvoudig proces is. Vooral PVC vloeren die een klikverbinding bevatten, kan je in een korte tijd vlot doorleggen. Snelheid en efficiëntie gaan hier hand in hand.

 

Een licht eiken PVC vloer

Eiken PVC vloeren komen in ontelbaar veel verschillende kleuren en texturen. Eén van de grootste trends op dit moment is een PVC vloer met visgraat patroon. MyFloor beschikt over een top 20 visgraat vloeren, waaronder de licht eiken visgraat PVC vloer Sergio. Dit tijdloze patroon straalt luxe uit en is geschikt voor ieder interieur. PVC visgraat Sergio kenmerkt zich door de prachtige afwisseling van lichte en donkere planken, waardoor een subtiel contrast ontstaat. Het maakt deze eiken houten visgraat vloer uniek én vol met karakter. Visgraat Sergio is dankzij zijn lichte natuurlijke uitstraling met diepe accentkleuren toepasbaar in vele interieurs. Bovendien is deze vloer, net als onze ander top 20 visgraat vloeren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

PVC vloer in naturel eiken

Een andere veel voorkomende variant van een eiken PVC vloer is de naturel eiken kleur. De PVC plank George heeft prachtige natuurlijke aardetinten. Dat maakt dat deze eiken vloer een echte thuiskomer is. Deze PVC vloer komt goed tot zijn recht in een gezellige huiselijke kamer, maar past ook goed bij een strak interieur. De George PVC vloer staat niet voor niets in de MyFloor top 20 planken, de kleur warm eikenhout maakt de vloer trendy en tegelijkertijd tijdloos.

 

Donker eiken PVC vloer

Stijlvol en anders. Dat is de PVC visgraat Charles vloer. Deze vloer kenmerkt zich door de diepe bruine tinten met een warme gloed. Het doet de visgraat Charles aanvoelen als een echte houten vloer. Een echte aanrader als je het ons vraagt. Deze visgraat PVC vloer is al meerdere malen verkocht om te combineren met een stijlvol behang en uitdagende patronen. Vind je dit design mooi, maar wil je toch liever een tint lichter? Dat kan, kijk eens bij de visgraat Fernando uit dezelfde collectie.

 

Persoonlijk advies

Heb je een eiken PVC vloer van MyFloor op het oog, maar twijfel je over de kleur of textuur? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Dit doen we niet alleen online, maar onze adviseurs komen ook graag bij je langs. Wij meten en controleren alles tot het kleinste detail, zodat elke stap naar jouw nieuwe prachtige vloer goed wordt uitgevoerd. Wil je ook verzekerd zijn van precisiewerk met het leggen van jouw vloer? Maak dan gebruik van onze hoogwaardige legservice. Onze gekwalificeerde vloerenleggers verzorgen alles tot in de puntjes. Een eiken PVC vloer biedt een esthetisch aantrekkelijke en duurzame vloeroplossing die de klassieke uitstraling van eikenhout combineert met de moderne voordelen van PVC- materiaal. Met deze vloeren kan je genieten van de warmte en elegantie van hout, zonder de zorgen over onderhoud en duurzaamheid.

Maak nu een afspraak, ontdek onze hoogwaardige service en laat je verrassen!